Ένα πολύ ελαφρύ γλυκό ψυγείου! Μπορείτε να δοκιμάσετε την κρέμα αυτή και με άλλους συνδυασμούς ζελέ-κομπόστο.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 1 ζελέ ανανά
- 1 κονσέρβα ανανά
- 1 γάλα εβαπορέ άγλυκο
- ασπρισμένα και καβουρδισμένα αμύγδαλα
Πώς θα τα φτιάξουμε:
- Ξεχωρίζουμε τον ανανά του κομπόστου από το χυμό του και βράζουμε το χυμό.
- Διαλύουμε το ζελέ στο χυμό από το κομπόστο και το αφήνουμε να κρυώσει.
- Κόβουμε μέσα στο ζελέ τον ανανά σε κυβάκια.
- Χτυπάμε το γάλα όσο είναι ακόμα παγωμένο.
- Ανακατεύουμε απαλά το γάλα με το ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξουν.