Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 3 μεγάλες γαρίδες
- 3-4 καλαμάρια κομμένα σε ρόδες
- 200 γρ. φιλέτο ψαριού
- 1 ντομάτα χωρίς τα σπόρια, κομμένη σε κυβάκια
- 1 πατάτα κομμένη σε κυβάκια
- 2 κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1-2 δαφνόφυλλα
- 3 κουταλιές σούπας λευκό κρασί
- 1 κουταλάκι γλυκού μουστάρδα
- 3-4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι
Πώς θα τα μαγειρέψουμε:
- Απλώνουμε δύο λαδόκολλες σε ένα ταψί τη μία σταυρωτά πάνω στην άλλη.
- Βάζουμε πάνω το φιλέτο του ψαριού, από πάνω τις γαρίδες και το καλαμάρι και από πάνω τα λαχανικά, την πατάτα, τη ντομάτα και το μαϊντανό.
- Χτυπάμε τη μουστάρδα με το ελαιόλαδο και το κρασί και τα ρίχνουμε πάνω από τα ψαρικά μας.
- Πιάνουμε τις γωνιές από τις λαδόκολλες και τις γυρνάμε σφιχτά μεταξύ τους ώστε να κλείσουν σε πουγκί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για περίπου μισή ώρα.
- Αν θέλουμε μπορούμε αντί για ένα μεγάλο πουγκί να μοιράσουμε τα υλικά μας σε περισσότερες λαδόκολλες και να φτιάξουμε ατομικά πουγκάκια.