Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 2 φλυτζάνια αλεύρι
- 0,5 φλυτζάνι φυστικέλαιο
- 0,5 φλυτζάνι νερό
- 0,5 κουταλάκι baking powder
- 3-4 φέτες ζαμπόν
- 2 φέτες σαλάμι
- 3-4 ελιές
- 1 ώριμη ντομάτα τριμμένη
- μπόλικο κίτρινο τυρί τριμμένο
- λίγο χαλλούμι χοντροτριμμένο
- λίγη ρίγανη
- 0,5 φλυτζάνι γάλα
- 2 αυγά
Πώς θα τα φτιάξουμε:
- Σε ένα τάπερ ανακατεύουμε το αλεύρι με το λάδι, το νερό και το baking powder.
- Κλείνουμε το τάπερ και το βάζουμε στο ψυγείο για 5-10 λεπτά.
- Κόβουμε το ζαμπόν και το σαλάμι σε τετραγωνάκια και τις ελιές σε λεπτές φετούλες.
- Ανοίγουμε τη ζύμη μας σε ένα ταψί Πάνω ρίχνουμε το ζαμπόν, το σαλάμι, τις ελιές και τα σκεπάζουμε με το τριμμένο χαλλούμι.
- Από πάνω ρίχνουμε την ντομάτα, λίγη ρίγανη και τα καλύπτουμε με μπόλικο τυρί.
- Χτυπάμε τα αυγά, τα ανακατεύουμε με το γάλα και ρίχνουμε το μείγμα πάνω από την πίτσα μας.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
- Προσθέστε στην πίτσα ότι άλλο θέλετε, π.χ πιπεριές, μανιτάρια, καλαμπόκι κλπ!