Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 2 στήθη κοτόπουλο κομμένο σε τετραγωνάκια
- 1 καρότο κομμένο σε φετούλες
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε λωρίδες
- 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε λωρίδες
- 1 φλιτζάνι ζωμό κότας
- 1/2 κουταλιά καλαμποκάλευρο διαλυμένη σε 2-3 κ.σ νερό
- 3-4 κ.σ ηλιέλαιο
Πώς θα το φτιάξουμε:
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνω το λάδι και τσιγαρίζω το κοτόπουλο.
- Μόλις αρχίσει να παίρνει χρώμα ρίχνω και τα λαχανικά μέχρι να ξεκινήσουν μαλακώσουν.
- Προσθέτω το ζωμό και το καλαμποκάλευρο και ανακατεύω.
- Μόλις η σάλτσα αρχίσει να δένει το αφαιρώ από τη φωτιά και σερβίρω με ρύζι μπασμάτι.