Ένα ορεκτικό που θα ικανοποιήσει κάθε καλεσμένο σας σε όψη και γεύση!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 1 πακέτο τυρί κρέμα χτυπημένο στο μίξερ
- 1 κονσέρβα ζαμπονάκι (luncheon meat) ή κοτόπουλο βρασμένο σε κομματάκια
- 2 καρότα τριμμένα
- 10 ελιές κομμένες σε φετάκια
- ζαμπόν κομμένο σε μικρά κυβάκια
- αγγουράκια τουρσί κομμένο σε φετάκια
- 3 αυγά σφιχτά κομμένα σε κυβάκια
- 1 μεγάλη γαλλική φραντζόλα
Πώς θα το φτιάξουμε:
- Ανακατεύω όλα τα υλικά για τη γέμιση μαζί.
- Κόβω τη φραντζόλα σε 3 ίσα μέρη και αφαιρώ τη ψύχα με ένα μυτερό μαχαίρι.
- Μ' ένα κουταλάκι γεμίζουμε το ψωμί με τη γέμιση.
- Τα τυλίγουμε το κάθε ένα ξεχωριστά σε ασημόχαρτο.
- Τα κλείνουμε σε ένα σακουλάκι και τα αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες.
- Για το σερβίρισμα το ξετυλίγουμε, το κόβουμε σε φέτες και στολίζουμε σε πιατέλα τις φετούλες. Αν δεν θα σερβίρουμε αμέσως τότε σκεπάζουμε την πιατέλα με διάφανη μεμβράνη και το κρατάμε στο ψυγείο μέχρι τη ώρα του σερβρίσματος.